Digital analytics meetup - Job offer

Ευκαιρία απασχόλησης για προγραμματιστές: MLS (SKG)

Στην αυριανή ομιλία 16η συνάντηση μας ο Αλέξανδρου Οικονόμου (Head of R&D @MLS Innovation Inc) θα μας παρουσιάσει την ιστορία της MLS Innovation Inc, αλλά και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει (πρώτος Ελληνικός έξυπνος ηλεκτρονικός βοηθός, MAIC).

MLS - MAIC

Η MLS Innovation είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής της Ελλάδας με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1989, με στόχο την έρευνα, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την προώθηση ηλεκτρονικών συσκευών και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία. Στο ιστορικό της εταιρίας υπάρχουν προϊόντα καινοτομίας με διεθνή παρουσία που ξεκινάνε από τεχνολογίες κλειδώματος CD (Laserlock) και φτάνουν μέχρι την ζωντανή φωνητική αλληλεπίδραση και την ανάλυση μεγάλων δεδομένων (MLS Talk&Drive, MAIC).

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετές θέσεις εργασίας ανοιχτές για προγραμματιστές, στα project τα οποία αναφέραμε και θα δείτε αύριο να παρουσιάζονται στην συνάντηση μας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στα παρακάτω Links: