Σχετικά με το meetup

Το Digital analytics meetup είναι μια κοινότητα στην Θεσσαλονίκη για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί ή ασχολείται ήδη με digital analytics. Συζητάμε για συλλογή, ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων, από ηλεκτρονικές συσκευές και το διαδίκτυο. Ποτέ δεν βαριόμαστε να συζητάμε για digital data analysis, web analytics, data collection, website optimization, BI software, AI for data analysis και machine learning.

Digital analytics meetup

Οι συναντήσεις μας είναι πάντα στην Θεσσαλονίκη, είναι δωρεάν και είναι ευπρόσδεκτοι όλοι ασχέτως της εξοικείωσης με το αντικείμενο. Για δηλώσεις συμμετοχής και για να ενημέρωση σχετικά με μελλοντικές συναντήσεις, το μόνο που χρειάζεται είναι εγγραφή στο κανάλι του Digital analytics meetup στο meetup.com.

Digital analytics meetup, Thessaloniki

Ο στόχος μας είναι να κάνουμε παρουσιάσεις και συζητήσεις σχετικά με το πως μπορούν να βελτιωθούν οι υπάρχουσες τεχνολογίες. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να λύσουμε προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όσοι ασχολούμαστε με αυτό το αντικείμενο. Όποιος ξεκινάει τώρα να ασχολείται με τα digital analytics, μόλις βρήκε το πιο κατάλληλο μέρος για συζητήσεις και ερωτήσεις στην Θεσσαλονίκη.

Ο σκοπός των συναντήσεων μας δεν είναι να έχουμε μονόπλευρες ομιλίες. Θέλουμε να ξεκινήσουμε συζητήσεις σχετικά με τα digital analytics. Να προσπαθήσουμε να λύσουμε προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα, να ενημερωνόμαστε για νέα και να καθοδηγήσουμε όσους ξεκίνησαν πρόσφατα την ενασχόληση τους με αυτό το αντικείμενο. Και επειδή πολύ από εμάς ερχόμαστε μετά από δουλειές πίνουμε και καμιά μπύρα καθώς τα συζητάμε για να χαλαρώσουμε. 🙂

Αρχείο συναντήσεων

Στο website μας μπορείτε να βρείτε το υλικό από όλες τις προηγούμενες συναντήσεις μας.

Πρόσκληση για ομιλητές

Αν έχετε κάποια ιστορία ή πρόβλημα που θα θέλατε να παρουσιάσετε και να συζητήσουμε όλοι μαζί που σχετίζεται με ανάλυση δεδομένων, δημιουργία dashboards για προβολή δεδομένων,τεχνητή νοημοσύνη (AI) για την ανάλυση τους ή κάποιας τεχνολογίας/project που συλλέγει δεδομένα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.