Μετά από 3 χρόνια απουσίας το Digital analytics meetup επέστρεψε με νέα μορφή στις 27 Μαΐου. Περισσότερα από 100 άτομα από την κοινότητα των data enthusiasts, μαζεύτηκαν στο OK!Thess για περισσότερες από 5 ώρες και συζήτησαν τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους.
Ως γνήσιο Unconference, η κοινότητα είχε την δυνατότητα να διαμορφώσει την ημέρα της συνάντησης την ατζέντα των ομιλιών και να συμμετέχει ενεργά σε όλες τις συζητήσεις. Με τις ομιλίες να τρέχουν ταυτόχρονα σε 2 διαφορετικές αίθουσες, το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων ήταν ποιά από τις ομιλίες να διαλέξουν να παρακολουθήσουν. Μέσα όμως από αυτό το δημιουργικό “χάος” μπόρεσαν όλοι να μοιραστουν ελεύθερα τις ιδέες τους, να μάθουμε περισσότερα και να περάσουμε ακόμα καλύτερα. Παρακάτω μπορείτε να δειτε τους τίτλους από τις ομιλίες που έγιναν την ημέρα της συνάντησης:
- Η βαρια βιομηχανια της Ελλαδας δεν εχει δεδομενα
- Analytics & LLMs: Ηρθε η ωρα των χρονοσειρων?
- A conversational agent tailored for medical applications
- Συνδυασμος εικονικης πραγματικοτητας με ψυχογραφημα καταναλωτων
- Intelligent Conversational Agent for Medical Information
- Go to market case study
Η συνάντηση έκλεισε με ένα panel discussion με κεντρικό θέμα τα Generative AI συστήματα με 3 ομιλητές να εκπροσωπούν την startup κοινότητα, τους μεγάλους οργανισμούς και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Η συζήτηση κράτησε περισσότερο από 1 ώρα και ακούμπησε όλα τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες δεδομένων (νομοθεσία, features, productization of LLMs, διαθεσιμότητα, μελλοντικές εξελίξεις).
Το τέλος της συνάντησης φυσικά έγινε με burgers & beers και άφθονο χρόνο για networking μεταξύ των μελών της κοινότητας, όπου συνεχίστηκαν οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Μέχρι την επόμενη συνάντηση και για όσους δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν, μαζέψαμε τις πιο όμορφες στιγμές στις παρακάτω φωτογραφίες:
Καλό καλοκαίρι σε όλους και θα τα ξαναπούμε την καινούργια σχολική χρονιά 😉 Μέχρι τότε θα είμαστε σε επαφή από τα γνωστά κανάλια επικοινωνίας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο digitalanalytics.gr.
Χορηγός – Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer
Στο παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη αναπτύσσουμε ψηφιακές λύσεις ακολουθώντας τον εταιρικό μας σκοπό «καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών». Το Κέντρο υποστηρίζει την υλοποίηση τριών στρατηγικών προτεραιοτήτων στα πλαίσια της ψηφιακής στρατηγικής της Pfizer: της βελτίωσης της πορείας της υγείας των ασθενών, της ταχύτερης πρόσβασης των ασθενών στα προϊόντα της εταιρείας μεγιστοποιώντας τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας σε κάθε στάδιο της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής, και της επιτάχυνσης της ανάπτυξης πρωτοποριακών θεραπειών.
Το Κέντρο ξεκίνησε τη λειτουργία του το Μάιο του 2020. Σήμερα απασχολεί περισσότερους από 400 εργαζόμενους και αποτελεί τμήμα του παγκόσμιου δικτύου της Pfizer. Βασικό συστατικό της εταιρικής μας κουλτούρας αποτελεί η αποδοχή της διαφορετικότητας και η ισότιμη αντιμετώπιση όλων.
Για να μάθετε περισσότερα παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://centerfordigitalinnovation.pfizer.com/